FunX

'Ik ben zwanger van de beste mattie van mijn vriend, wat nu?'

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. 'Ik ben zwanger van de beste mattie van mijn vriend, wat nu?'

Wat moet je doen als je zwanger bent van de beste mattie van je boyfriend? Dat vroeg een anonieme FunX-luisteraar zich af tijdens Dating Dilemma in Start met Fernando. "Ik heb al een aantal jaar een relatie met mijn vriend, maar onlangs maakte hij het uit. Daardoor was ik heel verdrietig. Omdat ik niet meer tot reden vatbaar was, ben ik met zijn beste vriend naar bed geweest. Dat deed ik ook om mijn vriend jaloers te maken. Later nam mijn vriend me weer terug, maar kwam ik erachter dat ik zwanger ben. Dat ben ik dus van die vriend van hem. Ik wil mijn vriend niet kwijt, maar ik ga niet zomaar abortus doen. Wat moet ik doen?" Gelukkig kreeg ze genoeg advies van andere luisteraars!

Dating Dilemma: wat als je zwanger bent van de beste mattie van je vriend?

1. Runnnnnn

Als het aan Osje ligt, heeft anoniempje maar één optie: "Het is je gelukt om je vriend jaloers te maken, toch? Hij heeft je weer teruggenomen, want je hebt 'm goed jaloers gemaakt met z'n beste mattie. Maar nu ben je zwanger van die beste mattie. Er is maar één ding dat je kunt doen: RUN, RUN, RUN, YOU BETTER RUN!"

2. Weghalen

Hoewel de anonieme luisteraar niet van plan is om een abortus te plegen, raadt Nataniela haar dat wel aan. "Ik zou het aan niemand vertellen en het kind gewoon weg laten halen. Niks aan de hand." Daar is ook Juliette het mee eens. "Hoe zou jij het vinden om geboren te zijn in zo'n situatie? Wat als jouw moeder is vreemdgegaan en jij daar een product van bent? Een abortus is het beste voor alle partijen", zegt ze.

3. Eerlijk zijn

Changita is het alles behalve eens met Nataniela en Juliette. "Het is natuurlijk niet fijn om in zo'n situatie te zitten. Maar om meteen het kind weg te halen, vind ik persoonlijk niet juist. Ik vind dat ze eerlijk moet zijn tegen haar vriend, want eerlijkheid duurt het langst."

4. Bij de beste vriend blijven

Volgens Richard moet anoniempje maar een relatie nemen met de beste mattie van haar vriend. "Naar bed met de vriendin van je beste vriend? Wat die boy heeft gedaan kan echt niet man. Ik had haar nooit teruggenomen. Ik vind dat ze lekker bij die beste vriend moet blijven, want ze zijn allebei fucked up. Ze passen goed bij elkaar."

Ster advertentie
Ster advertentie