FunX

Fadim Kurt: "Mensen dachten dat ik iets had met Yssi SB"

foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Fadim Kurt: "Mensen dachten dat ik iets had met Yssi SB"

Fadim Kurt is niet meer weg te denken van social media en behoort tot de belangrijkste beauty queens en influencers van Nederland. Tijdens de FunX Music Awards mag ze twee awards uitreiken en daarom was ze in aanloop naar de awardshow te gast bij de FunX Music Awards Avondshow.

SOCIAL MEDIA BLUNDER

Tijdens het spel 'De Eerste en Laatste Keer' vertelt Fadim over haar grootste social media-blunder. Ze heeft namelijk ooit een foto gepost en kwam er later pas achter dat er een opengemaakte zwangerschapstest op haar tafel lag. "Ik lette totaal niet op en ineens kreeg ik er allemaal berichten over. Toen heb ik de foto maar snel verwijderd."

Vervolgens vertelt ze over een andere blunder en dat is er een die terug blijft komen. "Als ik op een feestje ben, kan ik soms te veel drinken. En dan denk ik de volgende dag: dat was toch niet heel handig, Fadim." De eerste dronken blunder kan ze zich niet herinneren maar waar ze wél altijd spijt van heeft is het volgende: "Als ik écht veel heb gedronken en white girl wasted ben, dan dans ik wel eens. En ik kan écht niet dansen."

AFKICKKLINIEK en Yssi SB

De eerste gekke roddel die Fadim over zichzelf heeft gehoord kan ze zich niet herinneren, maar er is wel een roddel die haar is bijgebleven. "Ik hoorde ooit dat ik in een afkickkliniek zou hebben gezeten en dat mijn ex mij daaruit zou hebben gehaald." Maar verslaafd is Fadim nooit geweest, dus hoe mensen daarbij kwamen, is nog steeds een vraagteken voor haar.

De laatste gekke roddel heeft ze minder dan twee weken geleden gehoord. "Ik was in Roermond aan het winkelen en had een filmpje geplaatst waarin ik in een winkel te zien was", vertelt ze. Tot hier niets aan de hand, maar wat Fadim niet wist, is dat Yssi SB op dat moment in dezelfde winkel was. "Blijkbaar stond hij achter me. Nadat ik dat filmpje had geplaatst las ik op Instagram dat wij daar samen zouden zijn geweest. Maar ik was er gewoon met een vriendin en mijn dochtertje, dus dat was natuurlijk helemaal niet zo."

SPANNEND

Ze mag dan wel een bekende influencer zijn, op een podium heeft Fadim nooit gestaan. Het uitreiken van twee FunX Music Awards vindt ze dan ook niet niks. "Ik houd er eigenlijk helemaal niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Gezien mijn werk zou je het misschien niet denken maar ik word er gewoon een beetje awkward van."

Hoewel ze best zenuwachtig is, gaat Fadim niets voor de uitreiking voorbereiden. "Als ik iets spannend vind, probeer ik er blanco in te gaan. Ik zie het wel, want soms plan je dingen en dan lukken ze niet. En dan ga ik daarover stressen terwijl het misschien helemaal niet belangrijk is."

Schokkend spel

Fadim was ook in the building om een 'schokkend' spelletje te spelen met Latu. Geef je een fout antwoord of geeft je tegenstander het goede antwoord? Dan krijg je een schok! Check de beelden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

STEM

Wie verdient er volgens jou een FunX Music Award? Je kan nog steeds stemmen op je favoriete artiesten. Wie er met de prijzen vandoor gaan, wordt donderdag 18 november duidelijk tijdens de awardshow in AFAS Live.

Ster advertentie
Ster advertentie