Games & gadgets

Snoop Dogg wordt mogelijk toegevoegd aan 'Call of Duty: Warzone'

foto: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg wordt mogelijk toegevoegd aan 'Call of Duty: Warzone'

Call of Duty-spelers kijken sinds vorige week reikhalzend uit naar het perfecte Valentijnscadeau, namelijk de release van seizoen twee van Warzone. Mogelijk heeft Activision nog een verrassing in petto heeft voor spelers, want het ziet ernaar uit dat niemand minder dan Snoop Dogg zijn opwachting maakt in zowel Call of Duty: Vanguard als Warzone.

Snoop operator

De legendarische rapper wordt mogelijk toegevoegd aan de games als operator (een speelbaar personage). Dat melden verschillende Twitteraars die het nieuws rondom de populaire shooter op de voet volgen. Momenteel gaat er een afbeelding van een Snoop rond op Twitter waarin hij te zien is met een geweer in zijn linkerhand. Het is (nog) niet bekend of hij vandaag wordt toegevoegd aan Vanguard en Warzone, aangezien seizoen twee vandaag van start gaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meerdere bekendheden in Warzone

Het is niet de eerste keer dat Snoop Dogg en Activision-Blizzard de handen ineen hebben geslagen. Zo verleende de rapper zijn stem aan een voice pack in Call of Duty: Ghosts. Los van Snoop zijn er in het verleden diverse skins in Warzone verschenen die gebaseerd zijn op bekende personages. Zo werden onder anderen John Rambo, Judge Dredd en Leatherface toegevoegd aan het spel.

Ster advertentie
Ster advertentie