Games & gadgets

'Call of Duty: Warzone 2' wordt mogelijk vandaag aangekondigd

foto: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. 'Call of Duty: Warzone 2' wordt mogelijk vandaag aangekondigd

Twee dagen geleden kregen Call of Duty-fans al goed nieuws te horen nadat seizoen twee van zowel Call of Duty: Vanguard als Warzone werden aangekondigd. Mogelijk doet uitgever Activision daar vandaag nog een schepje bovenop met de aankondiging van Call of Duty: Warzone 2.

Drie nieuwe games in de maak

Bloomberg wist onlangs naar buiten te brengen dat er drie nieuwe games in de Call of Duty-reeks in de maak zijn. Ontwikkelaar Infinity Ward zou aan het vervolg op Modern Warfare uit 2019 werken, terwijl ontwikkelaar Treyarch aan een nieuwe game en een vervolg op Warzone werkt. Het publicatieverbod op laatstgenoemde game zou 11 februari komen te vervallen wat betekent dat Activision vanaf vandaag met een aankondiging zou kunnen komen. Volgens gamejournalist Tom Henderson wordt Warzone 2 gebundeld met Call of Duty: Modern Warfare 2.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook voor de PlayStation

Vorige week tweette Infinity Ward nog dat "een nieuwe generatie van Call of Duty aanstaande is". Mogelijk hintte de ontwikkelaar met de tweet naar de aankondiging van Warzone 2.

Daarnaast liet Microsoft eerder deze week weten dat de populaire shooter in de toekomst ook voor de PlayStation zal blijven uitkomen, ondanks de overname van Activision-Blizzard. "We hebben Sony beloofd dat we Call of Duty ook na bestaande overeenkomsten beschikbaar zullen houden op de PlayStation, zodat Sony-fans kunnen blijven genieten van de games waar ze van houden. We zijn ook geïnteresseerd in het nemen van soortgelijke stappen om het succesvolle platform van Nintendo te ondersteunen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie