Games & gadgets

Lil Baby, Nicki Minaj en anderen te zien in nieuwe 'Call of Duty'-reclame

foto: YouTube: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. Lil Baby, Nicki Minaj en anderen te zien in nieuwe 'Call of Duty'-reclame

Call of Duty: Modern Warfare 2 is vanaf 28 oktober voor iedereen beschikbaar en in de aanloop van de release laat de franchise een reclame los vol met bekende namen. Behalve Lil Baby en Nicki Minaj zijn onder anderen ook Pete Davidson en Arsenal-speler Bukayo Saka te zien in de advertentie.

Squad Up

In de reclame, genaamd Squad Up, neemt Lil Baby een prominente rol in. "Het maakt niet uit waar je bent geweest, Modern Warfare is weer terug", roept hij als een soldaat in het begin van de reclame. Na Lil Baby zijn ook Nicki Minaj, Pete Davidson, Arsenal-speler Bukayo Saka, Formule 1-coureur Lando Norris, en NFL-ster Jalen Ramsey te zien.

Bekijk de reclame hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Modern Warfare 2

Fans van Call of Duty kunnen niet wachten tot Modern Warfare 2 over enkele weken verschijnt. Over de game is nog niet heel veel bekend, behalve een aantal details die Activision in de afgelopen weken heeft gedeeld. Zo gaat het verhaal in de singleplayer verder waar Modern Warfare (2019) ophield en zal één van de missies in het spel zich afspelen in Amsterdam. De personages Soap en Ghost keren weer terug. Ook draait de game op dezelfde engine als Warzone 2.

Over de multiplayer liet Activision al los dat het Gunsmith-systeem op de schop is gegaan, wat inhoudt dat spelers veel meer opties hebben om wapens aan te passen. Daarnaast kunnen spelers na de lancering van Modern Warfare 2 veel nieuwe content verwachten, waaronder maps, modi en special events. Ten slotte keert ook de coöperatieve modus Spec Ops terug, waarmee spelers samen missies kunnen doen als ze de singleplayer hebben uitgespeeld.

Ster advertentie
Ster advertentie