Games & gadgets

Originele versie van 'Fortnite' keert volgend jaar terug

foto: YouTube: Gamespot
  1. Newschevron right
  2. Originele versie van 'Fortnite' keert volgend jaar terug

Als je de afgelopen jaren regelmatig Fortnite hebt gespeeld, weet je als geen ander dat de game behoorlijk is veranderd sinds 2017. In zoverre zelfs dat sommige fans verlangen naar de eenvoud van de originele versie. Gelukkig heeft ontwikkelaar Epic Games goed nieuws voor die fans, want Fortnite OG keert volgend jaar terug.

"Verwachtingen overtroffen"

Volgens Epic Games heeft Fortnite OG boven verwachting goed gepresteerd. "We gaan niet liegen. Het originele seizoen heeft onze verwachtingen overtroffen. In zoverre zelfs dat we het terug willen brengen. *opent roadmap voor 2024*." Het is nog onduidelijk wanneer spelers de OG-update weer kunnen verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wegens succes verlengd

Fortnite OG werd in het vierde hoofdstuk van seizoen 5 weer beschikbaar gesteld voor spelers. Op 4 november speelden maar liefst 44,7 miljoen mensen de game, wat een recordaantal spelers is voor Fortnite. Gedurende de hele dag werd er meer dan 102 miljoen uur gespeeld.

De update hield in dat spelers op de allereerste map uit 2017 tegen elkaar spelen, met de originele wapens en items. Het enige wat identiek is aan de huidige versie van de game is de manier waarop de personages bewegen. Eigenlijk zou Fortnite OG maar vier weken beschikbaar zijn, maar gezien het succes van de update keert deze volgend jaar weer terug.

Ster advertentie
Ster advertentie