Games & gadgets

'GTA 6' komt mogelijk begin 2025 uit

foto: YouTube: Rockstar Games
  1. Newschevron right
  2. 'GTA 6' komt mogelijk begin 2025 uit

Als je de trailer van GTA 6 hebt gezien, weet je vast wel dat de game ergens in 2025 moet uitkomen. Als we de meest recente geruchten mogen geloven, komt de game waarschijnlijk sneller dan je denkt. GTA 6 zou namelijk gepland staan voor een release ergens in het eerste kwartaal van 2025.

Januari of februari

Het gerucht over de releaseperiode van de game werd de wereld in geholpen door JarlOfRivia. Volgens hem zou GTA 6 misschien zelfs in januari of februari van 2025 uit moeten komen. De insider lekte eerder al verschillende (correcte) details over de trailer van GTA 6. Insider Nuro claimt zelfs de exacte releasedatum van het aankomende spel te weten. Hij stelt dat de game gepland staat voor een release op 18 februari. Nuro voorspelde eerder de correcte maand waarin de trailer van GTA 6 werd uitgebracht.

Uiteraard moeten dit soort geruchten doorgaans met een korreltje zout genomen worden. Echter, de geruchten over een release van GTA 6 in het eerste kwartaal van 2025 doen al langer de ronde. Zo claimde gamejournalist Jason Schreier eerder al dat de game begin volgend jaar moet uitkomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug naar Vice City

Rockstar Games bracht begin december vorig jaar de eerste trailer uit van GTA 6. In de eerste beelden is duidelijk te zien dat de game zich afspeelt in Vice City en omstreken. Daarnaast bevat het spel twee hoofdpersonages: Lucia en Jason. Ook speelt GTA 6 zich af in de moderne tijd in plaats van de jaren '80, zoals GTA: Vice City.

Ster advertentie
Ster advertentie