Games & gadgets

Nieuwe liveaction trailer van 'Call of Duty: Black Ops 6' uitgebracht

foto: YouTube: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe liveaction trailer van 'Call of Duty: Black Ops 6' uitgebracht

Activision heeft een gloednieuwe liveactiontrailer uitgebracht van Call of Duty: Black Ops 6. Het is inmiddels de derde trailer van de aankomende first-person shooter waarin enkele liveactionbeelden voorkomen.

'The Truth Lies'

De trailer, genaamd 'Black Ops 6: The Truth Lies', bevat beelden van wat lijken op politici die op het punt staan om grote onthullingen te doen. Waarover is nog onbekend, maar mogelijk gaat het om de Koude Oorlog. De trailer is hieronder te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Teaser

Activision dropte afgelopen donderdag een teaser van Call of Duty: Black Ops 6. Die teaser bevat liveactionbeelden van een groep activisten die Mount Rushmore bekladden. Aan het einde de trailer zijn de sculpturen van de Amerikaanse presidenten te zien met zwarte doeken voor hun ogen waarop de tekst "The Truth Lies" te zien is.

Wat er bedoeld wordt met de tekst is nog onbekend, maar hoogstwaarschijnlijk verschaft Activision binnenkort meer duidelijkheid. In een blogpost van moederbedrijf Microsoft valt namelijk te lezen dat er op 9 juni uitgebreid wordt ingegaan op Call of Duty: Black Ops 6 tijdens de Xbox Games Showcase.

Ster advertentie
Ster advertentie