Games & gadgets

Michonne uit 'The Walking Dead' is nu speelbaar in 'Call of Duty: Warzone 2.0'

foto: YouTube: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. Michonne uit 'The Walking Dead' is nu speelbaar in 'Call of Duty: Warzone 2.0'

De afgelopen jaren zijn er talloze operators toegevoegd aan Call of Duty: Warzone. Denk hierbij aan onder anderen Lara Croft, Snoop Dogg, 21 Savage en Nicki Minaj. Nu is het echter tijd voor een veelgeprezen personage uit één van de populairste televisieseries van de jaren '10. Michonne uit The Walking Dead maakt namelijk haar intrede in Warzone 2.0.

Zwaardkunsten

Michonne staat in The Walking Dead bekend om haar zwaardkunsten. In Warzone 2.0 gaat ze dan ook vrolijk verder met het afhakken van zombiehoofden met haar geliefde katana. Uiteraard blijft Call of Duty een first-person shooter, dus Michonne kan ook goed overweg met een vuurwapen. Het personage maakt deel uit van de gloednieuwe Michonne-bundel. Naast Michonne krijgen spelers ook nog nieuwe wapens, een wapenskin, een finishing move en meer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Ones Who Live

Michonne maakte in 2012 haar debuut in The Walking Dead. Tot en met het tiende seizoen was ze een vaste kracht in Ricks groep van overlevenden. Tegen het einde van het tiende seizoen besloot ze de groep te verlaten nadat ze een aanwijzing kreeg dat Rick nog in leven zou zijn. Inmiddels is het duidelijk dat de twee elkaar hebben gevonden aangezien ze binnenkort samen te zien zijn in de serie The Walking Dead: The Ones who live.

Ster advertentie
Ster advertentie