Games & gadgets

Gameplaybeelden gelekt van multiplayermodus 'Call of Duty: Modern Warfare 3'

foto: Activision
  1. Newschevron right
  2. Gameplaybeelden gelekt van multiplayermodus 'Call of Duty: Modern Warfare 3'

De bèta van Call of Duty: Modern Warfare 3 gaat vanavond van start, maar de eerste gameplaybeelden van de multiplayer hebben hun weg al gevonden naar het internet. Op de beelden zijn onder andere klassieke maps te zien uit de originele Modern Warfare 2.

Klassieke maps

Op de gameplaybeelden zijn de maps Rust, Favela en Highrise te zien. Op het oog lijken de maps nagenoeg 1-op-1 te zijn nagemaakt voor Modern Warfare 3 en zijn er slechts enkele kleine aanpassingen gedaan, zoals een ladder naast één van de gebouwen op Highrise. Verder keert ook de gele 'XP'-tekst terug uit Modern Warfare 2 (2009) wanneer je een kill hebt gemaakt. Qua gameplay doet de game vooral denken aan het vorig jaar uitgebrachte MW2.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bèta vanavond speelbaar

PlayStation-gebruikers die Modern Warfare 3 hebben gereserveerd, kunnen vanavond zelfs al aan de slag met de multiplayermodus van de game. Zij kunnen om 19.00 uur tot en met 8 oktober 19.00 uur aan de slag met de bèta. Op 8 oktober wordt de bèta tot 10 oktober speelbaar voor alle PlayStation-gebruikers. Xbox- en pc-spelers met een pre-order kunnen vanaf 12 oktober aan de slag met de game en vanaf 14 oktober is de bèta voor iedereen speelbaar tot 16 oktober 19.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie