Games & gadgets

MrBeast haalt PewDiePie in als YouTuber met meeste abonnees

foto: YouTube: MrBeast / PewDiePie
  1. Newschevron right
  2. MrBeast haalt PewDiePie in als YouTuber met meeste abonnees

Er is een nieuwe koning van YouTube. De Amerikaanse YouTube-persoonlijkheid MrBeast heeft de eerste plaats op de lijst van de individuele accounts met de meeste abonnees overgenomen van de Zweedse YouTube-ster PewDiePie.

Ingehaald

PewDiePie stond sinds 2013 bovenaan. De Zweed telt 111 miljoen abonnees op YouTube, wat MrBeat nu heeft ingehaald met 112 miljoen abonnees. Aangezien YouTube het aantal abonnees afrondt op miljoenen, zou het verschil heel klein kunnen zijn.

MrBeast

MrBeast is vooral bekend geworden om zijn weggeefacties. In veel van zijn YouTube-video's kunnen extreme bedragen of materialistische voorwerpen, zoals een privéjet, gewonnen worden. Vaak wordt dit weggegeven aan minder bedeelden of goede doelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

PewDiePie

PewDiePie is vooral bekend geworden met commentaar geven op video's of tijdens het gamen. In 2016 werd hij door Time Magazine benoemt tot een van de honderd meest invloedrijke personen ter wereld. In 2019 wist hij als eerste YouTube-ster de grens van 100 miljoen abonnees te doorbreken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

T-Series

Hoewel MrBeat nu PewDiePie heeft ingehaald als individuele YouTuber met de meeste abonnees, is er een kanaal uit India met meer abonnees. Het Indiase YouTube-kanaal T-Series behoort tot een uitgever van muziekvideo's en heeft meer dan 200 miljoen abonnees.

Ster advertentie
Ster advertentie