Games & gadgets

Godzilla en King Kong komen waarschijnlijk naar 'Call of Duty: Warzone'

foto: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. Godzilla en King Kong komen waarschijnlijk naar 'Call of Duty: Warzone'

Altijd al reusachtige monsters willen bewonderen terwijl je je tegenstander overhoop schiet in Call of Duty: Warzone? Dan heeft Activision mogelijk iets leuks voor je in petto. Het gerucht gaat namelijk dat King Kong en Godzilla later dit jaar hun opwachting zullen maken in de populaire battle royale-game.

Concept art

In een artikel van Xfire schrijft gamejournalist Tom Henderson dat hij concept art heeft gezien van een twitteraar die inmiddels zijn profiel heeft verwijderd. In de afbeeldingen is te zien dat Godzilla een vliegtuig uit de lucht slaat en grondtroepen een kopje kleiner maakt met zijn blauwe straal. Daarnaast meldt Henderson dat de afbeeldingen werden gelinkt aan seizoen twee van Warzone.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Grootse plannen"

Volgens Henderson zou Activision "grootse plannen" hebben met Warzone. Zo zouden er in de toekomst grote in-game events moeten plaatsvinden en wil de uitgever meer samenwerken met andere grote franchises en beroemdheden. Daarmee zou de game in de voetsporen treden van Fortnite. Het probleem is alleen dat Activision het enorme succes van Warzone niet heeft voorzien, waardoor de game niet ontwikkeld zou zijn om lang ondersteund te worden. Daarom heeft de uitgever besloten om Warzone 2 later dit jaar uit te brengen. Het zou daarom goed kunnen dat de concept art bedoeld is om alvast een voorproefje te geven van wat spelers kunnen verwachten in het vervolg.

Ster advertentie
Ster advertentie