Games & gadgets

Bèta van 'Call of Duty: Black Ops 6' gaat mogelijk eind augustus van start

foto: YouTube: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. Bèta van 'Call of Duty: Black Ops 6' gaat mogelijk eind augustus van start

Afgelopen zondag maakte Activision bekend dat Call of Duty: Black Ops 6 op 25 oktober uitgebracht zal worden. Voor de release van de game, komt er eerst nog een multiplayerbèta uit, die mogelijk vanaf eind augustus speelbaar zal zijn.

28 augustus en 3 september

Uit een gelekt document van de Britse retailer GAME zou blijken dat de bèta van Black Ops 6 tussen 28 augustus en 3 september plaatsvinden. De bèta zal hoogstwaarschijnlijk alleen speelbaar zijn voor mensen die de game gereserveerd hebben. Mogelijk zal de bèta na 3 september speelbaar zijn voor gamers die het spel niet hebben gereserveerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Data klopt hoogstwaarschijnlijk

Activision heeft de data van de bèta nog niet bevestigd. De kans is echter groot dat de data kloppen aangezien op 28 augustus Call of Duty NEXT plaatsvindt. Tijdens die showcase worden de singleplayer- en multiplayermodus van Black Ops 6 uitgebreid getoond. Mogelijk gaat de bèta direct na de showcase van start.

Multiplayer

Activision maakte op 9 juni bekend dat de multiplayermodus van Black Ops 6 wordt ontwikkeld door Treyarch. De game zal bij de lancering zestien maps bevatten. Op twaalf van de zestien maps nemen spelers het zoals gewoonlijk tegen elkaar op in 6v6-potjes. De overige vier maps zijn zogeheten Strike maps die zich perfect lenen voor 2v2-wedstrijden. Daarnaast keert de zombiemodus terug.

Gelukkig hoeven gamers niet te wachten tot 25 oktober om aan de slag te kunnen met de multiplayermodus van Black Ops 6. Er komt namelijk een gratis open bèta voor alle platforms waarop het spel verschijnt. Wanneer de bèta gelanceerd wordt is vooralsnog onbekend.

Ster advertentie
Ster advertentie