Games & gadgets

N64-game 'Pokémon Stadium' wordt opnieuw uitgebracht voor Nintendo Switch

foto: Nintendo
  1. Newschevron right
  2. N64-game 'Pokémon Stadium' wordt opnieuw uitgebracht voor Nintendo Switch

Ben je fan van Pokémon en had je altijd al Pokémon Stadium willen spelen? Maak je borst dan maar nat, want vanaf volgende week woensdag keert de N64-klassieker terug. De game wordt namelijk opnieuw uitgebracht via Nintendo Switch Online.

Heruitgave

Nintendo heeft de terugkeer van Pokémon Stadium vandaag officieel bekendgemaakt middels een trailer. Het bedrijf maakte in september vorig jaar al bekend dat de geliefde Pokémon-game opnieuw uitgebracht zou worden, maar tot vandaag was het nog onduidelijk wanneer dat zou gebeuren. Nintendo Switch-bezitters die geïnteresseerd zijn in de game moeten wel geabonneerd zijn op Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

23 jaar oud

Pokémon Stadium verscheen oorspronkelijk op 7 april 2000 voor de Nintendo 64. In de game vechten spelers met een team van zes pokémon in verschillende toernooien. Via een Transfer Pak - een accessoire dat aan de achterkant van de N64-controller vastgemaakt kon worden - was het mogelijk om je eigen pokémon uit Pokémon Red, Blue en Yellow te gebruiken. Ook bevat het spel verschillende minigames, waarvan een aantal in de trailer te zien is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie