Games & gadgets

Football manager 2020 nu tijdelijk gratis op te halen

  1. Newschevron right
  2. Football manager 2020 nu tijdelijk gratis op te halen

Het voetbalseizoen is weer begonnen en de kriebels voor nieuwe voetbalgames daarmee ook. FIFA 21 verschijnt pas op 9 oktober maar tot die tijd geeft de Epic Game Store een leuk alternatief gratis weg: Football Manager 2020.

Gratis en voor niets

Epic Game Store, uitgever van onder andere Fortnite, geeft vaker games gratis weg. Zo hoopt het platform gamers naar zich toe te trekken om in de toekomst PC games bij hun op te halen. Als je Football Manager 2020 wilt binnenslepen, moet dat wel vóór 24 september. Daarna wordt er namelijk weer een andere game gratis weggegeven.

Football manager

Voor voetballiefhebbers met tactisch inzicht is Football Manager al jaren een must-have. In de game ben je de manager van een voetbalclub naar keuze en win je wedstrijden op basis van jouw tactiek, opstellingen, transfers, etc. Is Football Manager niet helemaal jouw ding? Dan kan het alsnog verstandig zijn even een bezoek te brengen aan de Epic Game Store. Watch Dogs 2 is bijvoorbeeld de andere game die op dit moment gratis wordt aangeboden en 24 september zijn er weer nieuwe games gratis op te halen.

Ster advertentie
Ster advertentie