Lifestyle

6 bekende fitgirls die je motiveren om naar de gym te gaan

foto: Instagram: Karrueche
  1. Newschevron right
  2. 6 bekende fitgirls die je motiveren om naar de gym te gaan

Naar de gym? Ja! Vaak is de intentie er wel, maar zwakt het na een tijdje weer af. Smoesjes als moe na het werk en het te druk hebben, zijn natuurlijk onzin. Zet je jezelf ertoe, dan zal je zien: hard work pays off! Om je te helpen bij die eerste stap, of juist om je van nog meer inspiratie te voorzien als je al lekker bezig bent, kan een lijstje met inspirerende bekende fitgirls misschien een handje helpen.

1. Eniko Hart

Het lichaam van Eniko Hart is superfit! Op haar Instagram krijg je het idee dat de vrouw van Kevin Hart dan ook meer dan voldoende tijd heeft om aan haar killerbody te werken. En terwijl ze dat doet, kun je je natuurlijk ook laten motiveren door alle oefeningen die ze filmt en laat zien.


2. Hillary Swank

Het figuur van actrice Hillary Swank verschilt heel erg ten opzichte van Eniko Hart. Maar dat maakt haar niet minder fitgirl! Zij deelt regelmatig nieuwe inspiratievideo's met als hashtag #FitnessFriday.

3. Eudoxie

Eudoxie is de vrouw van Ludacris, heeft twee dochters en is een echte foodie. Om de balans erin te houden, is Eudoxie regelmatig in de gym te vinden.

4. Karrueche

Klein maar fijn: Karrueche! Het ziet er misschien niet uit alsof ze aanleg heeft om voller te worden, maar trainen doet ze sowieso. Vooral om haar goed gevormde mini booty in shape te houden.

5. Gabrielle Union

Gabrielle Union is een 40-plusser die je nog makkelijk twintiger jaar jonger zou kunnen schatten. En dat is niet voor niks. Behalve dat black don't crack, is ze veel in de sportschool te vinden. En niet slechts om er lichamelijk goed uit te zien...

6. Jennifer Lopez

Als er één iemand is die slayed als bijna 50-plusser, is het Jennifer Lopez wel. In 2008 was ze nog zwanger van haar tweeling en was haar buik zo groot en rond als het maar zijn kan. Inmiddels zijn de buikspieren weer terug en daar heeft flink wat werk en toewijding in gezeten.


Ster advertentie
Ster advertentie