Lifestyle

Hakim Ziyech verkoopt megavilla voor bijna zeven miljoen euro: zo ziet het eruit

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Hakim Ziyech verkoopt megavilla voor bijna zeven miljoen euro: zo ziet het eruit

Hakim Ziyech heeft een enorme slag geslagen op de woningmarkt. Hij heeft namelijk zijn enorme villa aan de Vinkeveense Plassen verkocht voor bijna zeven miljoen euro zo meldt het AD. Eerder werd al bekend dat de aanvallende middenvelder van Galatasaray zijn stulpje van de hand wilde doen. Nu heeft Ziyech daadwerkelijk iemand gevonden die bereid was om het riante geldbedrag op te hoesten.

Drie miljoen winst

Ziyech betrok de villa in maart 2020. Hij kocht de woning in zijn Ajax-tijd voor zo’n vier miljoen euro volgens het maandblad Quote. Nog geen vier jaar later verkoopt Ziyech het huis met een winst van drie miljoen euro. Het is niet bekend of de 30-jarige voetballer het huis destijds kocht om met winst door te verkopen. In de periode dat Ziyech in het bezit was van de villa woonde hij voor het grootste deel in Londen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oppervlak

De kersverse eigenaar heeft een flink geldbedrag neer moeten tellen, maar daar krijgt diegene ook wat voor terug. Het woonoppervlak telt zo’n 515 vierkante meter. De eigen grond waarop de villa gelegen is heeft een oppervlak van maar liefst 3560 vierkante meter. Ook is er een steiger aangelegd waarmee je met je bootje zo de Vinkeveense Plassen op kan varen.

Volgens de makelaar is de wellness van 71 vierkante meter “een paradijs voor lichaam en geest”. In de wellness zit inbegrepen een loungeruimte, fitness, rond vrijstaand ligbad, inloopdouche, toilet, sauna en hammam. Het huis is bovendien voorzien van een enorme tuin en een infinity pool met watervallen.

Het is niet bekend wie de nieuwe trotse eigenaar is van de woning.

Ster advertentie
Ster advertentie