Entertainment

Boef zegt gedag tegen zijn luxe villa: "Doei voetbalveld"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Boef zegt gedag tegen zijn luxe villa: "Doei voetbalveld"

Boef heeft al eerder aangekondigd dat hij zijn luxe villa in Almere te koop heeft staan. Deze week werd zijn verhuizing een realiteit. De rapper sliep namelijk voor de allerlaatste keer in zijn huis en dat deelde hij via verschillende Instagram Stories met zijn volgers.

Boef verlaat villa

Op Instagram deelt Boef dat het verkopen van zijn woning toch wel wat emoties oproept. "De allerlaatste keer dat ik mijn poort binnenrijd. Emotioneel man. Niet huilen, maar ik ga die osso wel missen." Bij het verlaten van de villa filmt Boef de binnenkant van het huis en neemt hij hier samen met zijn volgers afscheid van. "Jongens ik ga weg, officieel het einde van een era. Dit is het enige wat achterblijft. Laters! Doei voetbalveld, ik ga jullie allemaal missen. Jammer man. Almere Ludenbos, het is een feit. Ik ga ervandoor, laters!"

In de opeenvolgende Instagram Stories vertelt de rapper ook dat de woning op Funda te koop staat. "Mocht je buit hebben en geïnteresseerd zijn, check dan even het linkje. De woning heeft een bar, bioscoop ruimte en fitnesskamer, voetbalveld, gigantische tuin en prachtige master suite." Ook is de villa volgens hem goed beveiligd. "Er zijn camera's, warmte camera's en een ondergronds detectie- en alarmsysteem waar de Rabobank niet aantipt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe groot is de woning?

Boef kocht de villa in 2019 voor 1,4 miljoen euro en heeft er sindsdien een droomwoning van gemaakt. De rapper heeft het huis namelijk laten ontwerpen door de bekende interieurontwerper Eric Kuster. "Nieuw gebouwd in 2008 en volledig verbouwd in 2019 naar onberispelijke perfectie onder de begeleiding van de wereldberoemde interieurontwerper Eric Kuster", aldus de tekst op Funda.nl. De villa heeft daarnaast een grootte van 325 vierkante meter en is gelegen op een stuk grond van 4500 vierkante meter.

Ster advertentie
Ster advertentie