Music

Boef houdt zijn woord en koopt studio voor jonge fan

foto: Instagram: @eliahnafoulouh.official
  1. Newschevron right
  2. Boef houdt zijn woord en koopt studio voor jonge fan

Eerder dit jaar bezocht Boef een jonge fan die hem enorm inspireerde met haar talent. Hij was zo onder de indruk van haar stem dat hij haar beloofde een eigen studio te kopen. Deze belofte heeft hij nu ook waargemaakt.

Eliahna

Boef bracht begin dit jaar een bezoek aan zijn 11-jarige fan, Eliahna Foulouh, in Mijdrecht. Tijdens hun ontmoeting zong Eliahna het liedje Flexxen dat Boef samen met Cristian D en Numidia uitbracht. Onder de indruk van haar talent zei Boef: ''Vergeet haar naam niet, dames en heren, want binnenkort is zij een van de bekendste zangeressen van heel Nederland.'' Boef was zo weg van Eliahna's talent dat hij haar beloofde een studio voor haar te kopen.

Op zijn Instagram plaatste hij: ''Ik heb haar persoonlijk beloofd een studio voor haar te kopen. I will be back very soon.'' En hij hield zijn woord. Eliahna deelde afgelopen zaterdag op haar Instagram een filmpje van de studio die ze had gekregen en schreef: ''Bedankt, I am so happy.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Voice Kids

Eliahna is al veel langer bezig met muziek. Ze deed eerder al mee aan The Voice Kids en kwam zelfs in de halve finale. ''Het was echt heel gaaf om daaraan mee te kunnen doen'', vertelde de jonge zangeres in een interview met AD. Ze bracht eerder ook een single uit met de naam Canta Conmigo. Een ding is zeker, van Eliahna gaan we nog veel horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie