STER Advertentie
STER Advertentie

Dit is hoe Alicia Keys haar huid stralend houdt

Maandag 6 januari 2020 - 12:37 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alicia Keys draagt al een paar jaar geen make-up meer, maar dat heeft ze met haar stralende huid ook helemaal niet nodig. Fans willen dan ook dolgraag weten hoe de 38-jarige zangeres haar huid zo glowy en flawless houdt. Daarom heeft Alicia besloten haar skincare routine met de wereld te delen.

Vlog

In een superchille vlog - haar stem is zo rustgevend - vertelt Alicia over haar rituelen voordat ze naar bed gaat. "Als ik na een superlange, vermoeiende dag eindelijk thuiskom, ga ik meteen naar boven." Om helemaal tot rust te komen trekt ze haar meest comfortabele kleding aan, pakt ze een grote mok met water en brandt ze een geurkaarsje. Daarna begint ze haar huid te verzorgen en daar komen heel wat verschillende crèmetjes bij kijken!

Make-uploos

Alicia Keys besloot in 2016 om zonder make-up door het leven te gaan. Hoewel ze een aantal keren een uitzondering heeft gemaakt, houdt ze zich nog steeds aan haar voornemen. In een interview met Allure in 2017 vertelde de zangeres waarom ze hiervoor gekozen heeft: "Ik ben geen slaaf van make-up. Ik ben ook geen slaaf van het niet dragen van make-up. Ik kan zelf elk moment beslissen wat ik doe. Dat is mijn goed recht. Make-up kan een vorm van zelfexpressie zijn. Het is niet de bedoeling om mensen te schande te maken." 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS

  • Akwasi legt kritiek naast zich neer: 'Niets mis met mij, wél met Nederland'

  • Kim en Kanye delen hartverwarmende beelden van hun vakantie

  • 'Ik kan de stinkende scheetjes van mijn vriendin niet verdragen'

  • Nieuwe warmterecord: 'Het was nog nooit zó warm op 8 augustus'