Lifestyle

8 struggles die iedereen in de gym herkent

foto: YouTube: CrownZ
  1. Newschevron right
  2. 8 struggles die iedereen in de gym herkent

Het is niet altijd even makkelijk om jezelf naar de sportschool te slepen, maar wanneer het eenmaal in je systeem zit, kan je hard gaan. En het kan dat je soms gewoon even geen zin hebt, maar de ervaring leert: wanneer je eenmaal klaar bent, voel je je heerlijk! Hoewel dat zo is, krijg je eenmaal in de gym te maken met een hoop struggles die vrij irritant kunnen zijn.

1. LURKENDE MANNEN

Deze is speciaal voor de dames: ken je dat, wanneer je serieus wil squatten en je de mannen in de gym naar je voelt loeren? Ongemakkelijk 2.0!

2. GROENTJE

Wanneer je net nieuw bent in de sportschool heb je vaak even een rondleiding nodig om te weten waar alles staat. Maar dat betekent niet dat je onthoudt waar alles staat en weet hoe alles werkt. Laat het stuntelen maar beginnen!

3. BEZETTERS

Denk je even een uurtje te gaan trainen, is het kapot druk in de gym! Superhinderlijk: van die mensen die alles bezet houden. Nog hinderlijker: van die mensen die iets lezen op hun telefoon en daardoor nog langer bezig zijn op een apparaat.

4. GYMPLAYLIST

Nieuwe gymplaylist opgesteld, check! Oordopjes of je koptelefoon, uh... Vergeten! Dat is pas balen.

5. DRIP DRIP

De een zweet meer dan de ander. En als zo'n zwetert dan eenmaal klaar is met een oefening, is het ook wel zo netjes om het apparaat even schoon te vegen. Helaas gebeurt dat niet altijd. Supervies!

6. AANSTELLERS

Kreunen is iets was je associeert met sexy time, maar ook in de sportschool gaat het er behoorlijk heftig aan toe. En dan met name bij de mannen die soms met meer gewicht trainen dan ze eigenlijk aankunnen.

7. HAAR ISSUES

Eentje voor de mannen en vrouwen met lang haar: elastiekje vergeten. Niet zo fijn trainen zo met al dat haar constant in je gezicht.

8. TEL KWIJT

Soms raak je even afgeleid. En dat is niet altijd erg, maar wel heel vervelend als je niet meer weet hoeveel setjes en herhalingen je nog moet doen.

Ster advertentie
Ster advertentie