Music

Tim en Phatt genieten van het leven in Maak Je Niet Druk

  1. Newschevron right
  2. Tim en Phatt genieten van het leven in Maak Je Niet Druk
'Maak Je Niet Druk' van Tim Beumers en Phatt komt deze week binnen op nummer acht in de XTips hitlijst. De nieuwe single is afkomstig van Tim's aankomende album 'Ik wou dat ik kon zingen', dat vanaf 2011 in de winkels ligt.

Maak Je Niet Druk is een vrolijke plaat over de leuke kanten van het leven. Het refrein wordt gezongen door zanger Phatt die momenteel ook werkt aan zijn eigen project. Daarnaast tourt hij met onder andere Anouk en Candy Dulfer. Om maar een kort voorbeeld te geven: Vorige week was hij nog in Tunesië, Polen en Rusland.

Phatt is niet de enige die zijn bijdrage leverde. Muzikaal gezien hebben er nog meer mensen aan het nummer meegewerkt. Zo is de beat verzorgd door Tommy en is het nummer gemixt door Neenah. De vioolstukken worden gespeeld door Joke de Jong. De totale productie is door Tim op poten gezet en de bijbehorende video is gemaakt op en door de Zaak.

En er is nog meer nieuws, want Maak Je Niet Druk kan je gratis te downloaden op www.welkomopdezaak.nl! (en vergeet natuurlijk niet te stemmen op de XTips!)

Tim Beumers & Phatt - Maak Je Niet Druk

Ster advertentie
Ster advertentie