Music

Snoop Dogg wil muziekgroep met Beckham-kids

  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg wil muziekgroep met Beckham-kids
Rapper Snoop Dogg smeedt het plan om zijn twee zoontjes met de drie kinderen van David Beckham een muziekgroep te laten vormen. Met deze bekende kids wil de Dogfather een kerstsingle opnemen. "Beckham's drie kinderen staan al vanaf hun geboorte in de schijnwerpers. Net als hun vader en moeder zijn ze gemaakt voor de showbiz. Mijn kinderen Corde en Cordell willen de muziekwereld in en dit kan een goede opstap voor ze zijn."

Het enige probleem voor Snoop is de leeftijd van de Beckham-kids. Brooklyn is 11 jaar oud, maar zijn broertjes Romeo en Cruz zijn pas 9 en 5 jaar oud. Daarom kiest Snoop ook alleen voor de oudste Beckham-telg. "Brooklyn is de enige Beckham die oud genoeg is voor de groep. Romeo en Cruz kunnen aansluiten als ze wat ouder zijn."

Zonder een akkoord van papa en mama Beckham is Snoop al met een aantal andere rappers in gesprek gegaan. Zowel Bow Wow als Soulja Boy hebben toegezegd om te helpen met de kerstsingle. "Met mij en David en Victoria zijn deze kinderen niet te stoppen." Toch wordt het tijd dat Snoop het plan voorlegt aan de ouders van Brooklyn.

Snoop is goede vrienden met de Beckhams sinds hun verhuizing naar de Verenigde Staten. David Beckham speelt sinds 2007 voor LA Galaxy in de Amerikaanse competitie. Hij verdient daar 10 miljoen dollar per jaar. Maar David's grootste inkomstenbron zijn de sponsorcontracten. Op jaarbasis krijgt hij ongeveer 45 miljoen dollar aan sponsorinkomsten binnen.

Snoop vraagt David Beckham om zijn kinderen te helpen:

Ster advertentie
Ster advertentie