Music

AUDIO: Familie en vrienden Jody Bernal schrikken zich dood

  1. Newschevron right
  2. AUDIO: Familie en vrienden Jody Bernal schrikken zich dood
Jody Bernal is afgelopen weekend doodverklaard op het internet. De ‘Que Si Que No’-zanger zou in Zwitserland tegen een boom zijn gesnowboard en dat niet hebben overleefd. Jody’s ouders en vrienden waren natuurlijk enorm geschrokken van dit bericht, gelukkig kon de zanger ze al snel zelf vertellen dat het grote onzin was.



Jody vertelt Fernando in FunX Start dat het goed met hem gaat, maar dat hij wel flink geschrokken is van de berichten en vooral van wat ze te weeg hebben gebracht. Toen Jody zondagochtend wakker werd en zijn telefoon pakte, zag hij dat er iets aan de hand was: “Mijn telefoon zat vol met voicemailberichten, gemiste oproepen en tekstberichten. Mensen hadden gehoord of op het internet gelezen dat ik dood was. Ik heb natuurlijk familie en vrienden die veel van de houden en die waren er flink van geschrokken. Dat was op z’n zachtst gezegd k*t.”

De zanger zou dit weekend eigenlijk in de sneeuw zitten, maar had zijn vakantie op het laatste moment geannuleerd. Jody: “Vrienden en familie weten dat ik een fanatiek snowboarder ben, dus had dus allemaal kunnen kloppen. Het kwam niet goed uit..” Tussen het telefoontje van zijn ouders en het moment dat hij wakker werd, zaten ongeveer 10 minuten. Jody: “Er zaten ongeveer 10 minuten tussen voordat ik ze kon bellen, dus dat was wel even klote.”

Wie deze zieke grap heeft gemaakt blijft waarschijnlijk een raadsel en dat vindt Jody ook niet zo heel erg. Dat het verhaal van zijn overlijden zomaar op de website van de Telegraaf kwam te staan vindt hij wel heel naar: “Ik kreeg te horen dat Wilma Nanninga (de hoofdredactrice van de Privé pagina) het klakkeloos over had genomen. Iedereen kan me altijd bereiken. Één telefoontje en je weet of het waar is of niet..”

Het hele gesprek met Jody Bernal kan je hier terugluisteren:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/jodybernalstart.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie