Music

Kat DeLuna ontwijkt catfight met Jennifer Lopez

  1. Newschevron right
  2. Kat DeLuna ontwijkt catfight met Jennifer Lopez
De Dominicaanse Kat DeLuna is klaar voor een lange nacht in de videoclip van 'Dancing Tonight'. Terwijl de nieuwe single verschillende clipzenders bereikt, wordt de zangeres geroemd om haar stijl. Belangrijke muziekcritici en fans beweren dat Jennifer Lopez Kat's muziekstijl gekopieerd heeft op de hitsingle On The Floor.

Inside Out

Dancing Tonight is de vierde single van haar album Inside Out. De eerste plaat Unstoppable deed het matig, maar de opvolgers Push Push en Party O'Clock bereikten wel hoge posities in Europese charts. In de Verenigde Staten is het album van DeLuna nog niet uitgebracht.

Jennifer Lopez

Ondertussen wordt een opvallende ruzie de wereld in geholpen. Verschillende muziekcritici, bloggers en fans beweren dat Jennifer Lopez de stijl van Kat DeLuna gekopieerd heeft. Vooral de nieuwe megahit van JLo, On The Floor met Pitbull, wordt gezien als het ultieme bewijs van plagiaat. De 23-jarige zangeres ontwijkt de catfight en zegt dat Jennifer Lopez waarschijnlijk geïnspireerd was door haar muziekstijl. Vergelijk beide tracks onder de nieuwe videoclip Dancing Tonight!

Kat DeLuna - Dancing Tonight








Ster advertentie
Ster advertentie