Music

Kanye West werkt hard aan het album van North West: "Alleen het beste"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West werkt hard aan het album van North West: "Alleen het beste"

Deze week kondigde North West aan dat ze haar allereerste album gaat uitbrengen. Volgens een familievriend zou de jonge ster veel tijd in de studio doorbrengen. Ook zorgt haar vader Kanye dat alleen maar de crème de la crème uit de muziekindustrie meewerkt aan het album Elementary School Dropout.

North dropt wel tien freestyles op een dag

Justin Laboy, een vriend van Kanye, laat in een interview met TMZ weten dat er hard wordt gewerkt aan het album van North West. "Iedereen heeft er zin in. Ye doet heel veel moeite om te zorgen dat alleen maar de beste mensen meewerken. Ik denk echt dat ze het in zich heeft", vertelt Laboy aan TMZ. Hij heeft daarnaast laten weten dat North met wel tien freestyles op een dag komt en dat zelfs haar vriendinnen meezingen op het album genaamd Elementary School Dropout. "Ze zijn allemaal samen in de studio. Ik kan het bevestigen. Norths album wordt een classic."

Laboy geeft ook nog iets meer informatie over het nieuwe album Vultures 2 van Kanye en Ty Dolla $ign. North zal namelijk, net als op Vultures 1, opnieuw haar eigen nummer hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Elementary School Dropout"

North West kondigde eerder deze week aan dat ze haar eigen album zal uitbrengen. De jonge ster kwam tijdens het Vultures 2-releasefeestje op het podium om het grote nieuws aan te kondigen. "Hoi, het is Northie en ik werk aan mijn eigen album. Het heet Elementary School Dropout", vertelde de tienjarige dochter van Kanye. De naam van het album verwijst naar Kanye's debuut The College Dropout, dat in 2004 uitkwam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie