Music

North West is de jongste artiest ooit in de Billboard Hot 100: "Don't test me"

foto: Kim Kardashian op Instagram
  1. Newschevron right
  2. North West is de jongste artiest ooit in de Billboard Hot 100: "Don't test me"

North West is de jongste artiest ooit die met een nummer in de Billboard Hot 100 is gekomen. Je leest het goed: de jongste ooit! De dochter van Kanye West en Kim Kardashian staat namelijk met het nummer TALKING op nummer dertig binnen de lijst.

North West in Billboard Hot 100

North West debuteerde op haar vaders album Vultures I als artiest. Op het nummer TALKING is de tienjarige dochter van Kanye en Kim Kardashian te horen, terwijl ze het volgende rapt: "It's your bestie Miss Westie, don't try to test me. It's going to get messy. Just bless me." En dat we haar niet moeten "testen" is nu wel duidelijk, want met het nummer heeft ze het record verbroken van jongste artiest binnen de Billboard 100. Kanye en Kim hebben allebei het nieuws gedeeld in hun Instagram Story. Zo reageert Kim trots met "My baby" en emojis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vultures I

Dit is niet het eerste succes dat Vultures I heeft behaald. Zo heeft het album in de eerste week zo'n 167,8 miljoen streams behaald en voor een nummer 1-positie binnen de Billboard 200-lijst gezorgd. Kanye liet aan Complex weten dat hij erg blij is met de resultaten en dat het "een geweldige tijd is".

Dit is alweer Kanye's elfde album dat een eerste plek binnen de lijst heeft behaald. Zo wist hij met Donda in 2021 ook op nummer 1 te staan. The Beatles houden het record voor de meeste nummer 1-albums, met in totaal negentien.

Ster advertentie
Ster advertentie