Music

Aventura zanger Romeo releast eerste soloclip 'You'

  1. Newschevron right
  2. Aventura zanger Romeo releast eerste soloclip 'You'
Romeo Santos, hoofdzanger van Aventura, heeft zijn eerste videoclip uitgebracht. Zijn solocarrière is als een speer van start gegaan met het nummer 'You'. De 29-jarige zanger heeft nu al de eerste plek in de Latin Tropical Billboard weten te veroveren.

Geschokt

In de Dominicaanse krant 'El Nacional' heeft hij laten weten dat hij geschokt was toen Maná's hit 'Lluvia al Corazón' werd onttroond door zijn single. “It’s the first time that one of my songs makes the number one spot in its debut week on the market. It didn’t happen that way with Aventura”, voegde Santos er nog aan toe.

Solocarrières

Enkele maanden geleden werd bekend dat Romeo een platencontract had getekend bij Sony. De bachatero verdient 10 miljoen dollar met het uitbrengen van 5 solo cd's. Het eerste album staat gepland voor oktober 2011. De fans kunnen 10 bachatanummers en 5 andere Engelstalige pop en r&b tracks verwachten van Santos. Twee van de andere bandleden, Henry en Max, hebben vorig jaar al solonummers gelanceerd.

Album

Aventura's nieuwe album wordt in 2012 uitgebracht. "Het is het beste nieuws dat we aan de fans kunnen geven, dat de band blijft voortbestaan en al een releasedatum heeft voor de volgende cd", aldus de manager van Premium Latin Music. Het platenlabel heeft verder aangegeven de artiesten te ondersteunen bij hun individuele projecten.


Ster advertentie
Ster advertentie