STER Advertentie
STER Advertentie

UPDATE: Sidney Samson laat snippet track met Lil Jon horen

Donderdag 18 augustus 2011 - 11:10 uur

|

Door:

Marcelo

Sidney Samson voegt zich toe bij het rijtje Nederlandse dj's die met bekende Amerikaanse artiesten een samenwerking aangaat. Samson brengt binnen een paar weken zijn nieuwe single 'Mutate' met Lil Jon uit. De dj brengt dit uit onder zijn eigen platenlabel 'Rock The Houze'. Vorig jaar releaste hij ook met rapper Twista het nummer 'Shake That Thing'. FunX had een aantal dagen geleden een interview met de dj. Beluister het gesprek en de snippet van de track met Lil Jon hieronder!

FunX interview met Sidney Samson
{audio}images/stories/blogs/marcel/audio/interview_sidney.mp3{/audio}

Onlangs bracht Sidney nog de single 'Duplex' uit. Op 15 augustus releast hij ook de club track 'Tomahawk'. Op zijn YouTube channel is de teaser van het nummer te horen.

Will.i.am en Lil Wayne
Naast Lil Jon heeft Sidney ook met Will.i.am en Lil Wayne opnames gemaakt. “Het is fantastisch om de kans te krijgen met zo’n mega talent in een studio te zitten en samen muziek te maken” , zegt Samson.

“We hebben op basis van een aantal demo’s, die ik hem al eerder gestuurd had, zowel een geweldige nieuwe Dance single voor Will als een kneiter van een hip hop anthem opgenomen. Toen ik in de studio aankwam bleek dat Will al een rap van Lil Wayne had opgenomen op mijn hip hop demo. Toen we met die hip hop Track bezig waren, kwam toevallig Lil Jon langs om even gedag te zeggen. Die hebben we toen ook maar gelijk op die track gezet.

Het zal nog een hele klus worden om alle managers en labels zover te krijgen dat we deze tracks kunnen uitbrengen, maar ik heb er goede hoop op. Toen we klaar waren met opnemen, hebben Lil Jon en ik ook nog “Mutate” opgenomen. Ongelofelijk hoe snel het kan gaan in de USA.”

Remixes
Hoewel Sidney tot nu toe weinig tracks met bekende zangers/rappers heeft uitgebracht, werkte hij wel achter de schermen aan een aantal officiële remixes voor verschillende celebs. Zo mixte hij het nummer 'Champagne Showers' van LMFAO, Pitbull's 'Give Me Everything' en andere tracks van Katy Perry, David Guetta en Rihanna. 

Populair op FunX.nl

  • Famke Louise verdenkt Pussycat Dolls van nadoen clip

  • Fabiola bij staredown Boxing Influencers: "Ik wil bloed zien bij Vonneke"

  • Gepeste Quaden (9) is geen 18-jarige oplichter

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Chinees-Nederlandse Cindy (24) mishandeld in lift na 'klagen' over racistisch carnavalslied

  • Latifah weg bij haar label: "Ik ben een leider, geen volger"