Music

Drukke Jim Bakkum houdt het voorlopig bij dancemuziek

  1. Newschevron right
  2. Drukke Jim Bakkum houdt het voorlopig bij dancemuziek
Jim Bakkum heeft een goed gevoel bij dancemuziek. De voormalig Idols finalist heeft zijn tweede dance track 'Wave' uitgebracht. Met zijn vorig nummer heeft hij een week op nummer 1 in de iTunes Dance Chart gestaan. Voorlopig brengt Bakkum alleen dance tracks uit.

In FunX Start vertelde de zanger dat hij voor zijn nieuwste single ook een videoclip gaat opnemen. Jim moet hiervoor met kleren aan het zwembad induiken met een model. De beelden hiervan worden onder water geschoten.

Seinpost
Naast zijn muzikale carrière gaat ook zijn loopbaan als acteur als een trein. Jim was afgelopen zondag nog te zien in de eerste aflevering van de nieuwe serie 'Seinpost Den Haag'. Maar liefst 796.000 kijkers stemden af op het programma van de KRO. Bakkum heeft hierin een rol als agent en heeft een relatie met zijn vrouwelijke collega, wat uit den boze is binnen het politiekorps.

Politie
Hoewel Jim ook geen fan is van de mensen in het blauw in het dagelijkse leven, heeft hij wel meer respect voor ze gekregen. Volgens hem krijgen ze veel narigheden te verwerken waardoor het een zware job is. Desondanks ontwijkt hij ze nog steeds liever in het echt. "Ik vind 't nog steeds schijtirritant als ik een boete krijg als je 3 km te hard rijdt", aldus de acteur.

Wicked
Dat Jim een druk leventje heeft, blijkt uit dat hij ook nog een rol in de nieuwe musical 'Wicked' bekleedt. Hij heeft hier samen met Chantal Jansen een belangrijke rol in. Het wordt de grootste productie die ooit in Nederland heeft plaatsgevonden. Er wordt dan ook veel gewerkt met Amerikaanse regisseurs die daar ervaring mee hebben. Wicked gaat over 2 heksen die vechten om een prins.

Beluister hieronder het hele interview
{audio}http://www.funx.nl/audio/start-jimbakkum.mp3{/audio}




Vind je Jim's nieuwste track hot or not? Breng je stem uit in de XTips!

Ster advertentie
Ster advertentie