Music

Justin Bieber doet stiekem DNA-test

  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber doet stiekem DNA-test
Justin Bieber heeft volgens showbizsite TMZ.com afgelopen vrijdag een DNA-test af laten nemen om te bewijzen dat hij niet de vader is van Mariah Yeater's baby. De 20-jarige vrouw beweert dat ze backstage seks heeft gehad met Justin Bieber en daardoor zwanger raakte. Haar vier maanden oude zoontje is volgens Yeater het eindresultaat daarvan.

Onlangs trok Mariah Yeater de aanklacht in. Dit gebeurde kort nadat smsjes opdoken waarin staat dat ene Robbie de vader van het jochie is. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Mariah het deed voor alle geld die het haar kon opleveren door de media-aandacht.

De terugtrekking van Yeater zorgde ervoor dat advocaten van Bieber juist in actie kwamen. Ze eisen nu dat Yeater DNA van het zoontje afstaat, zodat ze kunnen bewijzen dat Justin niet de vader is. Als de testresultaten uitwijzen dat Justin Bieber niet de vader is, dan wordt Yeater aangeklaagd. De advocaten van de zanger zijn van plan hard op te treden tegen de bewering, om mensen af te schrikken die soortgelijke claims in de toekomst willen doen. Ze zullen in deze zaak niet akkoord gaan met welke vorm dan ook van een schikking.


Ster advertentie
Ster advertentie