Music

Sean Paul werkt met Franse zangeres TAL

  1. Newschevron right
  2. Sean Paul werkt met Franse zangeres TAL
Sean Paul kiest na de succesvolle singles She Doesn't Mind en Got 2 Luv U voor een Frans uitstapje. Samen met de Franse zangeres TAL brengt de dancehallster de XTip 'Waya Waya' uit.

TAL is pas 21 lentes jong en leeft al haar hele leven in Parijs. Twee jaar lang werkte ze intensief met producer Laura Marciano aan melodieen en ritmes voor de TAL-sound. Dit bracht het tweetal uiteindelijk in contact met wereldster Sean Paul.

TAL komt uit een muzikale familie. Zo heeft ze een moeder, neef en tante die zingen. Haar vader is gitarist en haar broer is een componist. Het is dan ook niet raar dat TAL op haar twaalfde al gitaar en piano kon spelen. Dit leidde ertoe dat ze al op jonge leeftijd haar geld verdiende in piano-bars met tracks van Beyoncé tot Bob Marley. Naast zangeres is TAL ook een getalenteerde songwriter, danseres, actrice en groot fan van Michael Jackson.

De videoclip van Waya Waya is in Frankrijk inmiddels al anderhalve maand uit en staat op meer dan 700.000 YouTube-hits. Dat worden er binnenkort natuurlijk meer door TAL's XTip-notering!

Ster advertentie
Ster advertentie