Music

Pugistix boos op K-Liber collega's

  1. Newschevron right
  2. Pugistix boos op K-Liber collega's
FunX-presentator Q-Bah had vorige week K-Liber4Life rapper Teddo Juice aan de lijn. De mc vertelde dat Pugistix de groep had verlaten en dat K-Liber4Life verder gaat als duo. Pugistix zit sinds een jaar op Curaçao omdat hij daar een baan als docent biologie aangeboden kreeg. De zanger/producer zegt dat hij verrast werd door het nieuws dat K-Liber verder gaat als duo. Pugistix nam contact op met Q-Bah die hem vervolgens belde in de radioshow.

Nog steeds K-Liber4Life
Als het aan Pugistix ligt is hij nog steeds lid van de groep. Hij heeft binnenkort zelfs een optreden op Aruba onder de naam K-Liber. Het zit de artiest dwars dat dit allemaal een beetje chaotisch is verlopen. Hij vindt dat hij gebeld had moeten worden.

Onenigheid

Volgens Pugistix ontstond een jaar geleden wat onenigheid in de groep. Pugi was naar eigen zeggen niet tevreden met de nieuwe tracks die ze hadden gemaakt. De rapper merkte toen hij was teruggekeerd naar Curaçao, dat het niveau van de lokale artiesten enorm was gestegen. Pugi was daarom van mening dat de groep hierdoor terug naar de tekentafel moest, om iets nieuws te brengen en hun muziek zo naar een hoger niveau te tillen.


Beluister hieronder het complete interview met Pugistix.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/audio/pugistix.mp3{/audio}



Ster advertentie
Ster advertentie