Music

Bollebof releast 'Als je van mij was' videoclip

  1. Newschevron right
  2. Bollebof releast 'Als je van mij was' videoclip
Bollebof releast vlak voordat we het weekend in gaan zijn kersverse single 'Als je van mij was'. In de derde videoclip die hij dit jaar uitbrengt, droomt de rapper over een toekomst met zijn droomvrouw. Of deze dromen bedrog zijn, bekijk je zelf in de gloednieuwe video van de XTip!

Bollebof hoopt dat 'Als je van mij was' de eerdere singles overtreft op alle vlakken, maar met een productie van Hyplified en Mike Static achter de clip, zit dat wel goed. Daarnaast denkt de rapper altijd goed na over zijn eindproduct: "Wij gaan zorgvuldig om met releases. Alles moet kloppen!"

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/jg7de1RFCtM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

In een exclusieve samenwerking met FunX, ging 'Als je van mij was' één dag voor de officiële release van de single al in première bij FunX Fresh ’n Up. Beluister hieronder het gesprek met Bollebof!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F63138635&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie