Music

Zanger Sexion d'Assaut releast videoclip

  1. Newschevron right
  2. Zanger Sexion d'Assaut releast videoclip
Maître Gims heeft de langverwachte videoclip van zijn solosingle J'me Tire uitgebracht. De zanger van Sexion d'Assaut staat al weken bovenaan in de iTunes charts en lijkt die positie door de video nog wel een tijdje te behouden. J'me Tire is afkomstig van zijn tweede soloalbum Subliminal, dat vanaf 20 mei in de winkels ligt.

Autobiografie

Naast een soloalbum werkt Maître Gims momenteel ook aan zijn autobiografie. De zanger maakte via Twitter ook bekend dat het in 2014 uitkomt en dat hij brilloos op de cover zal staan. Hij verklaart in zijn boek namelijk ook waarom hij altijd een zonnebril op heeft. "Ik vertel alles in dit boek, van de hoogste pieken tot de diepste dalen en hoe Lefa (Sexion d'Assaut) mijn leven veranderde."

Sexion d'Assaut

Dat Maître Gims een soloalbum uitbrengt, betekent overigens niet dat hij geen deel meer uitmaakt van Sexion d'Assaut. Hij is nog steeds lid van de groep waar hij als 16-jarige in terecht kwam.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/F_rEHfLgdcY?list=UUv-gHNur7UnJ4Gp0bYDp37w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie