Music

Miley Cyrus met jointje tijdens MTV EMA

  1. Newschevron right
  2. Miley Cyrus met jointje tijdens MTV EMA
Het dak van de Ziggo Dome werd er gisteravond afgeblazen tijdens de MTV European Music Awards. De show werd gestart met een optreden van Miley Cyrus. De Amerikaanse zangeres begon met het nummer 'We Can't Stop'. Tijdens dit optreden waren natuurlijk, zoals je gewend bent van haar, opvallende dingen te zien. Zo was de zangeres een beetje aan het twerken met een vrouwelijke dwerg en werd ze omringd door buitenaardse wezens.

Miley ontving aan het einde van de avond ook een award voor beste videoclip. Vervolgens haalde de zangeres een jointje uit haar tas, stak deze aan aan en begon vervolgens te roken. Cyrus heeft tijdens haar optreden mensen niet gechoqueerd. Wellicht dat ze zo alsnog aandacht probeerde te trekken.

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/n1MDinqllIc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Afrojack... who?
Naast Miley vielen ook onder meer Macklemore & Ryan Lewis, Justin Bieber, Katy Perry, Bruno Mars, Avicii en Eminem in de prijzen. Slim Shady nam twee prijzen mee in de categorieën 'Beste Hiphopartiest' en 'Global Icon'. Presentator/acteur Will Ferrell vertelde Eminem ook het volgende tijdens de awards: "Afrojack has been talking s*** about you, anything you wanna say?". Eminem reageerde heel tactisch met: "Who?". Afrojack kon de reactie van de rapper wel waarderen en plaatste Slim Shady's antwoord op Twitter.

{source}<blockquote class="twitter-tweet"><p>WHO!</p>&mdash; Nick van de Wall (@djafrojack) <a href="https://twitter.com/djafrojack/statuses/399653719497003008">November 10, 2013</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>{/source}

{source}
<iframe width="550" height="330" src="//www.youtube.com/embed/N_VwE99BnIg?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Afrojack probeerde vervolgens de aandacht van zijn volgers af te leiden door er een andere tweet uit te sturen over zijn nieuwe single. Toch konden mensen het niet laten om hierop te reageren met 'Who?'.




{source}
<iframe frameborder="0" width="550" height="330" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/x171hdi"></iframe><br />
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie