Music

De DiXte 1000 was vet!

  1. Newschevron right
  2. De DiXte 1000 was vet!
FOTO'S & VIDEO'S: De DiXte 1000 zit erop! Een week lang hoorde je de duizend DiXte FunX tracks allertijden uit je speakers knallen. We begonnen vorige week maandag om 07.00 uur met de nummer 1000 van Big Ali ft. Dollarman en eindigden zondagavond 18.55 uur met de #1: Diamonds van Rihanna. Zij kreeg van jou de meeste stemmen!



Artiesten
De hele week kon je LIVE meeluisteren én kijken via FunX.nl en de FunX App. Je zag hoe de FunX DJ's dagelijks aftelden richting de nummer 1. In de avond was het een komen en gaan van artiesten. Zo kwamen o.a. Sharon Doorson, Brace, Appa, Damaru, Winne, Hef, Crooks, Gio, Nino, Keizer, Broederliefde, DAB en I Am Aisha langs in de FunX studio. Gio en Broederliefde gaven je ook nog eens de exclusieve primeur van hun nieuwe single In Love:



Live performances
Een aantal artiesten werd door Hassan en Shay gevraagd om LIVE een nummer uit De DiXte 1000 te zingen of rappen. Alle artiesten waren zo cool om zonder enkele voorbereidingen aan dit verzoek gehoor te geven, met af en toe hele verrassende performances als resultaat. Zo zingt Appa een nummer van Bob Marley en gaat Adje los op Murder She Wrote:



Live in de mix
Op zaterdagavond bouwde Jaimy een feestje in de studio met Lucien Foort, D-Rashid, DJ Dyna & DJ Jah. Zij stonden live achter de draaitafels en zorgden voor een dikke party op je radio!



Trending
Ook op de social media ging het los. #DiXte1000 was meerdere malen trending topic, en dat allemaal dankzij jouw toffe tweets! Maar ook op Facebook en Instagram kon je volgen wat er allemaal gaande was tijdens De DiXte 1000.



De DiXte Afterparty
Zondagavond werd de muzikale week afgesloten met De DiXte Afterparty in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Je kon de hele week exclusieve kaarten winnen voor dit vette feestje. Kon je er niet bij zijn? Dan had je FunX.nl, 101 TV en Salto1 om live mee te kijken.

Live on stage stonden DJ Franck, I Am Aisha, Micheal Bryan, Jayh Jawson, Dio, Sef en The Flexican. Samen met de FunX-DJ's en het enthousiaste publiek maakten ze er onvergetelijke avond van. Bekijk de foto's!



Thanx!
FunX bedankt jou voor het stemmen, de leuke reacties en voor het luisteren en kijken naar De DiXte 1000. Ook bedanken we de artiesten die langs zijn gekomen in de studio en die hebben opgetreden tijdens De DiXte Afterparty en iedereen die De DiXte 1000 mede mogelijk heeft gemaakt!

En volgend jaar doen we het gewoon dunnetjes nog eens over! ;-)


Ster advertentie
Ster advertentie