STER Advertentie
STER Advertentie

G-Eazy brengt deze week nog nieuwe muziek uit

G-Eazy brengt deze week nog nieuwe muziek uit
ANP

Donderdag 7 september 2017 - 08:08 uur

In juni van dit jaar kondigde G-Eazy via Twitter zijn nieuwe album The Beautiful And Damned aan. Volgens de artiest zal het album in de herfst uitkomen. Aangezien het bijna herfst is, heeft de Amerikaan via Twitter aangekondigd dat er deze week nieuwe muziek van hem uit zal komen.

Samenwerking

Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om een track, waarvan de precieze naam nog niet bekend is. Wel suggereerde de tweet van G-Eazy dat het nummer een samenwerking is tussen hem, A$AP Rocky en Cardi B. Ook kan het zomaar zijn dat het juist geen samenwerking is met beide artiesten en dat de Amerikaan zowel met A$AP Rocky als met Cardi B een track heeft gemaakt. Hoe dan ook is de nieuwe muziek afkomstig van het aankomende album. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Album

In een interview met Billboard werd de artiest gevraagd naar zijn aankomende album. G-Eazy vertelt dat zijn fans hem onderhand wel kennen en dat zijn aankomende album een nieuw hoofdstuk in zijn leven is. "Ik ben de dualiteit en de gespleten persoonlijkheid, dieper aan het onderzoeken. Dat is The Beautiful and Damned. Ik onderzoek de yin en yang van mijn persoonlijkheid". 

Populair op FunX.nl

  • Zoontje Cristiano Ronaldo (9) binnen dag bijna miljoen Insta-volgers

  • Uit de hand gelopen besloten Facebookgroepen uitgelicht in video van ‘Alicante’

  • Zangeres Duffy onthult na jaren stilte: "Ik was ontvoerd en verkracht"

  • Netflix bevestigt nieuw seizoen van rauwe drugsserie 'Top Boy'

  • NS maakt reizen goedkoper voor jongeren

  • Marechaussee voor de rechter wegens etnisch profileren