STER Advertentie
 • FunX NL
 • - Dance
 • - Slow Jamz
 • FunX Amsterdam 96.1 FM
 • - Arab
 • FunX Den Haag 98.4 FM
 • - Hip Hop
 • FunX Rotterdam 91.8 FM
 • - Reggae
 • FunX Utrecht 96.1 FM
 • - Latin
STER Advertentie

Meek Mill (ex Nicki Minaj) werkt samen met Cardi B op nieuw album

Meek Mill (ex Nicki Minaj) werkt samen met Cardi B op nieuw album
AFP

Donderdag 15 november 2018 - 10:54 uur

Er zijn nieuwe details vrijgekomen over het nieuwe album van Meek Mill. Hij gaat daarop een samenwerking aan met Cardi B. En dat zou wel eens voor flinke drama kunnen zorgen... 

ex van Nicki

Meek Mill is namelijk de ex-vriend van Nicki Minaj. En we weten natuurlijk allemaal dat Cardi B en Nicki Minaj elkaar niet bepaald lekker liggen...

nieuw album

Vogue publiceerde woensdag een profiel over Meek Mill, waarin hij wordt omschreven. Daarin wordt gewezen op het feit dat Meek Mill dolgraag het strafrecht wil hervormen, maar daarnaast wordt ook verklapt dat de artiest eind dit jaar nog met een nieuw album komt: op 30 november om precies te zijn. 

achter de schermen

En op dat nieuwe album staat Cardi B dus, als we de beelden moeten geloven die achter de schermen zijn gemaakt. Hoewel je Cardi daar niet hoort rappen, hoor je wel iemand vragen: "Kun je dat nummer met jou en Cardi laten horen vanaf het hoogtepunt?" 

fragment

Dan hoor je kort een fragment van een track waar Cardi dus schijnbaar ook op staat. Dat zal zeker niet bevorderlijk zijn voor het oplossen van de ruzie tussen Nicki en Cardi. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

video's

Eind oktober poste Cardi B nog twaalf video's op haar Instagram Stories waarin ze Nicki Minaj met de grond gelijk maakte. Dat deed ze echter wel in reactie op Nicki, die in haar eigen radioprogramma uitgebreid haar verhaal had gedaan en aan Cardi vroeg om haar niet meer lastig te vallen. 

respect

Aan het einde van haar tirade heeft Cardi gezegd dat ze Nicki altijd gerespecteerd heeft als artiest. "Het verschil is alleen dat ik jou respecteer, maar niet ga slijmen zoals veel van die b*tches." Uiteindelijk stelde ze aan Nicki voor om de ruzie voor eens en altijd op te lossen:

"Je zegt dat je hier moe van wordt, maar ik ben ook moe. Als je hier over wil praten, dan weet je me te vinden. We kunnen altijd met elkaar in contact komen. We kunnen het oplossen zoals jij het wil. We kunnen het uitpraten of we kunnen het uitvechten, maar ik word ziek van dat heen en weer gepraat. Ik ga dat niet meer doen, dus laat me weten wat je wil."

strijdbijl begraven?

Hierop reageerde Nicki met een bericht op Twitter om de strijdbijl te begraven. Cardi reageerde op dat bericht door het te retweeten, met daaronder de woorden: "Oké dan. Laten we het positief houden." Maar of de twee diva's zich daar na deze samenwerking aan gaan houden... 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39723-meek-mill-ex-nicki-minaj-werkt-samen-met-cardi-b-op-nieuw-album"}