Music

Ronnie Flex deelt tracklist nieuwe album met veel vrouwelijke samenwerkingen

foto: YouTube: Alleen de Fam 2
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex deelt tracklist nieuwe album met veel vrouwelijke samenwerkingen

Het kan niet lang meer duren voordat Ronnie Flex zijn langverwachte nieuwe album met de buitenwereld gaat delen. Vandaag laat hij alvast de tracklist van het nieuwe project los, inclusief de namen van de artiesten met wie hij op de nieuwe muziek te horen zal zijn. Dat zijn op Jonna Fraser na allemaal vrouwelijke artiesten, onder wie zijn dochtertje Nori.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrouwelijke artiesten

Op Ronnie's inmiddels weer verwijderde Insta-post is te lezen dat er tracks aankomen met uiteenlopende vrouwelijke zangeressen. Zo staan Emma Heesters, Do, Nour Mens, Lou en Esmée Denters op de lijst. Vooral die laatste naam is een verrassing. De zangeres werd zo'n veertien jaar geleden bekend via YouTube en vervolgens ontdekt door Justin Timberlake, bij wie ze daarna in het voorprogramma stond. Wordt de collab met Ronnie haar Nederlandse comeback?

Nori op de verse?

Verder staat Yade Lauren natuurlijk ook op Ronnie's tracklist, hun gezamenlijke tune Goed Genoeg kwam twee weken geleden al uit. Op Altijd Samen krijgt Ronnie hulp van zijn dochtertje Nori. Of zij zingend, rappend of pratend te horen is, moet nog blijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Plezier teruggevonden

Twee maanden geleden vertelde Ronnie bij FunX het plezier in muziek maken weer terug te hebben gevonden "Ik heb lang geen album uitgebracht. Al die tijd ben ik op zoek geweest naar het plezier in muziek maken en m'n flavour vinden. En die heb ik nu weer gevonden!", aldus de rapper. "Nu probeer ik het plezier erin te houden. Niet genre- of hitgebonden denken, maar gewoon maken het zelf cool vinden. Gewoon als vanouds: lekker luchtig, niet denken, maar gewoon doen."

Ster advertentie
Ster advertentie