STER Advertentie
STER Advertentie

Openhartige CHO vertelt over zijn nieuwe album SINCE '93 bij FunX Base

Openhartige CHO vertelt over zijn nieuwe album SINCE 93 bij FunX Base

Maandag 24 juni 2019 - 14:46 uur

|

Door:

Pim

In deze nieuwe aflevering van FunX Base hebben Sagid en Pim het over comebacks. Want op welke comeback zitten we wél te wachten? Ook worden de nieuwtjes van de afgelopen week doorgenomen - zo komen onder meer Lijpe, XXXTENTACION, Cardi B en Missy Elliott voorbij. Ook wordt er weer een album van deze maand gekozen én komen er fragmenten voorbij van het interview dat Sagid en Pim hadden met misschien wel de beste rapper van Nederland. 

Want in de FunX Base special 'Een Uurtje Met' spreken Sagid en Pim een uur lang met niemand minder dan CHO! De beste man heeft onlangs zijn album SINCE ‘93 uitgebracht en vertelt waarom het drie jaar heeft geduurd sinds zijn album Knock Knock 3. In het openhartige gesprek geeft CHO een kijkje in zijn ziel en legt hij uit hoe het voor hem was om met die druk op te gaan. Daarnaast vertelt hij dat hij wel eens níet op een 100-miljoen-stream track is gesprongen en heeft hij het over zijn speciale band met Adje. 

Beluister zowel het interview met CHO, als de reguliere aflevering nu via de podcast in de FunX App of via je favoriete podcast platform.

Listen on Spotify Badge podcast

itunes podcast

google podcast

FunX Base is elke zondagavond van 21:00 tot 23:00 live te beluisteren via FunX.

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.42572-openhartige-cho-vertelt-over-zijn-nieuwe-album-since-93-bij-funx-base"}