STER Advertentie
STER Advertentie

Lange Frans en Baas B zijn officieel terug met 'Stapelgek (Suzanne)'

Vrijdag 22 november 2019 - 11:38 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tot groot enthousiasme van veel mensen werd een paar maanden geleden duidelijk dat Lange Frans en Baas B hun jarenlange ruzie hebben bijgelegd en zelfs weer samen muziek gaan maken. In de RTL-talkshow van Beau van Erven Dorens vierden de twee dat goede nieuws met een nieuwe versie van Het Land Van. Vandaag is de comeback van het rapduo officieel, want Lange Frans en Baas B hebben een nieuwe track uitgebracht: Stapelgek (Suzanne).

Lees ook: Lange Frans en Baas B doen live nieuwe versie van 'Het Land Van'

Track uit 1983

Stapelgek (Suzanne) is een remake van het nummer Suzanne van de band VOF de Kunst uit 1983. De originele zanger, Nol Havens, doet ook een bijdrage op de nieuwe versie van de track. Topmodel Kim Feenstra speelt de 'Suzanne' in de video.

Nieuwe dames

Lange Frans, Baas B en Nol Havens lieten de track gisteren bij Beau voor het eerst horen. Daar vertelde Baas B dat hij vroeger altijd al een fan was van het nummer. Aan de originele lyrics zijn wel een hoop nieuwe vrouwennamen toegevoegd. Zo'n 80 procent daarvan zijn ook echt dames waarmee de rappers een romantisch verleden hebben, waaronder 'de eerste crushes van de bassischool'. "De lijst was lang", aldus Lange Frans.

De heren vertelden ook dat er meer nieuwe muziek aan zit te komen, waaronder 'hele harde hiphop waar niemand op zit te wachten'. "Het oude werk en ook wat nieuw werk."

Het fragment begint vanaf 43:35

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Er komt een vervolg op de omstreden erotische Netflix-hit '365 Days'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'