Music

Gaat dit voor de vrijlating van Meek Mill zorgen?

foto: YouTube MeekMillTV
  1. Newschevron right
  2. Gaat dit voor de vrijlating van Meek Mill zorgen?

Meek Mill zit in de gevangenis, maar veel mensen vinden dat onterecht. Zo claimde Joe Tacopina, de advocaat van de rapper, dat de rechter veel te betrokken is bij Meek Mill en dat ze verliefd op hem is. Om zo snel mogelijk weer te kunnen flexen heeft de artiest papieren getekend en ingediend bij de rechtbank. De documenten moeten ervoor zorgen dat Meek Mill binnenkort al vrijkomt.

documenten

In de papieren eist Meek Mill dat hij zo snel mogelijk vrijgelaten wordt. Daarnaast moet volgens hem zijn proeftijd worden beƫindigd. In de documenten staan niet alleen eisen. Om vrijgelaten te worden en geen proeftijd meer te hebben, moet er natuurlijk wel goed bewijs zijn. Daarom hebben Meek Mill en zijn advocaat ook opgeschreven dat rechter Genece Brinkley een persoonlijke haat tegenover de rapper heeft. Ze hebben daar diverse bewijzen voor.

proeftijd

Meek Mill is veroordeeld, omdat hij zich tijdens zijn proeftijd niet had gehouden aan de voorwaarden van zijn vrijlating. Maar volgens advocaat Tacopina is dit totaal niet juist. Een reclasseringsmedewerker zou zelfs hebben verteld dat de rapper zich juist heel goed heeft gedragen tijdens zijn proeftijd. Daarom wil Tacopina dat de proeftijd van tafel wordt geveegd. Meek Mill zou namelijk volwassener geworden zijn en laten zien dat hij een goede vader en een hardwerkende artiest is.

Ster advertentie
Ster advertentie