Music

Howdy cowboy: Beyoncé deelt titel van haar nieuwe countryalbum

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Howdy cowboy: Beyoncé deelt titel van haar nieuwe countryalbum

Beyoncé fans opgelet: de zangeres heeft bekendgemaakt dat we deze maand nog meer nieuwe muziek van haar kunnen verwachten. De zangeres heeft via een Instagram Story gedeeld dat we deze maand een nieuw album van haar kunnen verwachten. Daarnaast heeft ze ook de titel van het album gedeeld.

Nieuwe album Beyoncé

Beyoncé liet met haar laatste twee nummers al weten dat we de komende tijd een heel nieuw geluid van haar kunnen verwachten. Haar hele album zal namelijk in het teken staan van het genre country en op 29 maart uitkomen. Hoewel fans ervan uit gingen dat het album Renaissance: Act II zou heten, liet Beyoncé vandaag weten dat de titel Cowboy Carter zal zijn.

Met het nummer Texas Hold 'Em, dat ook op het album staat, wist de zangeres al grote successen binnen de country-wereld te behalen. Zo schreef ze geschiedenis door als eerste zwarte vrouw op nummer één te staan in de Amerikaanse countryhitlijsten.

foto: Instagram

Superbowl aankondiging

Beyoncé deelde vorige maand tijdens de Super Bowl het nieuws dat ze nieuwe muziek zou uitbrengen. Dit nieuws kondigde ze aan door ook meteen twee nieuwe nummers te droppen die duidelijk hebben gemaakt wat voor sound we kunnen verwachten. Op de nieuwe nummers Texas Hold 'Em en 16 Carriages laat ze namelijk een country-sound horen.

Fans reageerden erg positief op het nieuwe geluid van de zangeres. "Beyoncé brengt een countryalbum uit zodat ze eindelijk een Grammy krijgt voor Beste Album van het Jaar" en "Ik heb zoveel zin in een countryalbum van Beyoncé", reageerden mensen op X.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie