Music

SZA geeft update over release van nieuw album 'S.O.S.'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. SZA geeft update over release van nieuw album 'S.O.S.'

SZA-fans wachten al ontzettend lang op nieuwe muziek van de r&b-zangeres. Gelukkig ziet het ernaar uit dat hun geduld eindelijk beloond zal worden. SZA heeft in een interview met Billboard namelijk niet alleen de titel van haar tweede studioalbum aangekondigd, maar ook een mogelijke releasedatum in december.

"Stress"

In het interview vertelt SZA dat haar nieuwe album de titel S.O.S. draagt en dat ze nog vol in het maakproces zit van de plaat. Zo geeft ze aan dat ze "gestrest" is vanwege haar naderende deadline om het album af te maken. Ook weet ze niet zeker hoe haar toekomst in de muziekindustrie eruit zal zien. "Ik zie niet hoe ik in deze hoedanigheid door kan gaan met muziek", vertelt ze. "Ik hou van schrijven, ik hou van zingen en ik hou van delen. Maar ik weet niet of het najagen van roem of doen wat er van me verwacht wordt houdbaar is. Ik zal het een kans geven en absoluut het beste van mezelf geven." Later in het interview voegde SZA eraan toe dat ze qua muziek alleen doet waar ze zin in heeft en dat ze zich daardoor "vrij en veilig voelt".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Shirt

Ter promotie van S.O.S. bracht SZA bijna drie weken geleden haar nieuwe single Shirt uit. ook hintte ze naar de komst van nieuwe muziek middels een public service announcement.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vijf jaar sinds Ctrl

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat SZA haar debuutalbum Ctrl uitbracht. Sindsdien heeft de zangeres uit New Jersey verschillende singles, waaronder Hit Different, Good Days en I Hate U uitgebracht, maar een gloednieuwe plaat bleef helaas uit. In september zei ze dat ze het album in de zomer uit wilde brengen, maar dat haar label daar een stokje voor stak.

Ster advertentie
Ster advertentie