Music

"I Gotta Feeling opwarmer voor Boom Boom Pow"

  1. Newschevron right
  2. "I Gotta Feeling opwarmer voor Boom Boom Pow"
In een interview met Billboard.com gaat Black Eyed Peas' Will.i.am helemaal los over de nieuwe nummers van de groep. Zo vertelt de rapper, zanger en producer dat hun hit 'I Gotta Feeling' gemaakt is als opwarmer voor het uitgaan. Boom Boom Pow is juist de underground clubtrack die je daarna uit je dak moet laten gaan. De opwarmer en de banger.

Let ook op Will.i.am's David Guetta-immitatie! Hij vertelt midden in het interview over zijn ontmoetiing met de Fransman en doet daarbij de dj na. David Guetta is overigens de producer van een aantal liedjes op de cd The END van de Black Eyed Peas. Een van die tracks is hun nieuwe grote hit I Gotta Feeling.

Er waren drie dingen waar Will.i.am zich het afgelopen jaar op heeft gericht: "De film X-Men waar ik een rol in speelde, werd een grote hit. Ik stopte veel tijd in de Obama-campagne rondom de verkiezingen. Zo maakte ik een track voor de campagne om de jongeren te stimuleren zodat ze zouden gaan stemmen. Een paar maanden later is Obama de president. Tijdens dit hele proces ging ik veel naar dance clubs en nu hebben we de grootste dance hit van de wereld.

Dat is toch best wel gek! Je richt je op drie dingen en alledrie worden het grote successen... Dat is gestoord!"

Interview Billboard.com met Will.i.am





Black Eyed Peas - I Gotta Feeling



Black Eyed Peas - Boom Boom Pow

Ster advertentie
Ster advertentie