Music

Ronnie Flex 'kraakt pincode' in nieuwe diss gericht aan Jiggy Dje, Sticks en Hef

foto: Ronnie Flex
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex 'kraakt pincode' in nieuwe diss gericht aan Jiggy Dje, Sticks en Hef

De beef tussen Ronnie Flex en Jiggy Djé heeft weer nieuwe hoogtes bereikt. Vrijdag brachten Jiggy Djé en Sticks hun track Pincodes uit. In het nummer was te horen dat er shots werden gevuurd op Ronnie Flex. Daarnaast was Hef met een spraakmemo te horen op Pincodes en ook hij richtte zijn woorden hoogstwaarschijnlijk aan Ronnie Flex. Binnen nog geen 24 uur liet Ronnie zijn reactie aan de drie rappers los: "Pincode Gekraakt".

"Sticks laten hangen"

Waar Jiggy Djé, Sticks en Hef wat cryptischer waren, noemde Ronnie Flex wel de namen en rugnummers op van de geadresseerden. Volgens Ronnie Flex zijn het "drie oude mannen die tegen hem samenspannen". Zo openbaart hij dat Sticks hem vijf keer vroeg om een gastbijdrage te leveren op zijn nummer. "Je hebt me vijf keer gevraagd om een refrein voor je te doen en alle vijf keer heb ik je laten hangen." De twee hebben tot op de dag van vandaag nooit een nummer samen uitgebracht. Echter, heeft Sticks wel een samenwerking gehad met een andere Plasschaert: Ronnies broertje ADF Samski. Samen maakten ze het nummer Niet Moeilijk. Hierover zegt Ronnie Flex: "Je mocht rappen met mijn kleine broertje, maar niet echt met mij."

foto: Instagram

Screenshot van gesprek tussen Ronnie Flex en Sticks

Jiggy Dje

Dat Ronnie Flex en Jiggy Djé elkaar niet liggen, is in de afgelopen tijd erg duidelijk geworden. Zo heeft Ronnie in zijn eerdere disstrack aangegeven dat Jiggy Djé nooit een nieuwe Ronnie Flex gaat vinden. Op Pincode Gekraakt benadrukt Ronnie dat hij vindt dat Jiggy Djé moeite heeft met het zoeken van nieuw talent. "Je luistert demo’s met Fouradi maar de laatste jaren, is niet één van die rappers van je opgeblazen." Volgens Ronnie Flex is Noahs Ark niets meer dan een sloep en staat zijn carrière ver voor op die van Jiggy Djé. Zo zegt Ronnie: "Yo Jiggy, je wil over carrières praten? Kom we starten bij die twee zielige jaren van je. Mijne loopt al twaalf jaar, check die blaren van me."

Ook Murda komt aan bod op het nummer pincode gekraakt. Zo stelt Ronnie dat Jiggy een slechte vriend is geweest voor Murda omdat hij er nooit voor hem was toen het minder ging. "Pas toen zijn Turkse shit ging lopen, dook je weer in zijn billen."

"Favoriete rapper naar werknemer"

Wie ook de volle laag krijgt van Ronnie Flex is Hef. Hef was met een spraakmemo op het nummer Pincodes te horen. In die memo zei de rapper uit Hoogvliet: "Ken je plaats. Niemand is groter dan het team." Hierop reageerde Ronnie met: "Bundes, ik wilde je echt eruit laten. Zwoegen voor een baas gaf een n**** grijze haren." De 32-jarige rapper doelt hiermee op de baan van Hef bij Top Notch/Noahs Ark als A&R-manager. "Sinds je werkt voor ze kijkt de hele game iets anders naar je." Ronnie Flex geeft aan dat Hef vroeger een van zijn helden was, maar dat is nu verleden tijd. "Ging van m’n favoriete rapper naar een werknemer."

Kees de Koning

Kees de Koning kon ook rekenen op de wind van voren. Ronnie gaf aan dat de oprichter van Top Notch het volgende protest voor zijn deur kan verwachten. Ook vergeleek hij Kees de Koning met Anouk. Laatstgenoemde plaatste een tijd geleden een foto op Threads van haar menstruatiebloed. Volgens Ronnie is Kees de Koning net zo ongesteld als dat Anouk was. "Je bent een hele bitch n**** waarom lijk je op Anouk. Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

De beef is er een die het hele hiphoplandschap op zijn grondvesten doet schudden. Vele artiesten hebben dan ook hun mening gegeven over de disstrack van Ronnie Flex. Boezemvriend Lil Kleine plaatste op zijn Story een video waarin hij losgaat op de disstrack van Ronnie Flex. Daarbij schreef hij: "HAHAHAHAHAHAHA" met een tranenlach emoji. Ook tagde Lil Kleine Jiggy Djé onder de post van Ronnie Flex met allemaal lach emoji's. Daarnaast Monica Geuze was erg te spreken over Pincode Gekraakt: de influencer reageerde met een vuur emoji. Ook voor Goudtje Get Paid is er een duidelijke winnaar. Zo schreef hij: "Jiggy Djé, wegwezen jij."

Jiggy Djé, Sticks, Hef en Kees de Koning hebben nog niet gereageerd op de disstrack van Ronnie Flex.

foto: Instagram

Lil Kleine reactie Pincode Gekraakt

Ster advertentie
Ster advertentie