Entertainment

Ronnie Flex previewt disstrack over Top Notch: "Jiggy zoekt een nieuwe Nori"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex previewt disstrack over Top Notch: "Jiggy zoekt een nieuwe Nori"

Ronnie Flex organiseert morgen een protest tegen zijn voormalige label Top Notch. De rapper roept zijn fans op om massaal naar een sneakerwinkel in Rotterdam te komen, waar er ook een clipshoot zal plaatsvinden. De track waarin Ronnie uithaalt naar Top Notch previewde hij vandaag vast via social media.

Diss naar Jiggy Djé

In de preview die Ronnie Flex via Instagram Live deelde, is te horen dat hij uithaalt naar Jiggy Djé, de huidige CEO van Top Notch. "Jiggy die zoekt een nieuwe Nori, maar als hij beter wist, zag hij dat hij niet ging vinden." Daarnaast deed de rapper een laatste oproep aan zijn fans om geheel in het zwart gekleed te komen naar de clipshoot. "Het wordt een begrafenis." Ronnie hoopt op veel support. "Neem dingen mee: kartonnen, spandoeken, whatever je wil. It's going down, tot morgen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ronnie Flex en Top Notch

Ronnie Flex haalde afgelopen week via Threads uit naar zijn voormalige platenmaatschappij Top Notch. De rapper uitte zijn ongenoegen over hoe weinig hij heeft verdiend aan het album Remi. Zo liet hij weten dat hij tot vorig jaar slechts acht procent van alle inkomsten ontving. Ronnie gooide alle details over de deal op tafel en legde zijn fans uit hoe hij is behandeld door het label. Daarnaast vindt de rapper dat hij meer waardering verdient voor zijn bijdrage aan het succes van Top Notch. Niet alleen omdat hij het label flink wat geld heeft opgeleverd, maar ook omdat hij naar eigen zeggen op de achtergrond veel voor het label heeft betekend. Alle ins en outs over de onvrede van Ronnie Flex lees je in dit artikel.

FunX heeft TNNA (Top Notch/Noah's Ark) gevraagd om een reactie. Zij geven aan op dit moment geen behoefte te hebben om te reageren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie