Music

Dio: "Geef mij maar een vrouw op sneakers!"

  1. Newschevron right
  2. Dio: "Geef mij maar een vrouw op sneakers!"
Ondanks dat je woorden als sletjes, bitches en hoeren in teksten van Dio tegenkomt, is hij in het echte leven helemaal niet vrouwonvriendelijk. In een interview met het blad Viva zegt Dio "In teksten zeg ik geen fijne dingen, maar ik ben gek op vrouwen!"

De 21-jarige Dio weet inmiddels ook precies wat hij zoekt in een vrouw. "Ze moet humor hebben en onafhankelijk zijn. Ik wil geen vrouw die op mij zit te wachten, maar iemand die haar agenda moet checken om af te kunnen spreken." Hij vindt het erg belangrijk dat ze op haar eigen benen kan staan, of zoals hij het zegt: "Zelfstandige vrouwen zijn heel interessant en sexy."

Ook gaat de rapper cliché's uit de weg. Het idee dat rappers alleen op sexy geklede vrouwen vallen werpt Dio de prullenbak in. "Té korte rokjes en té hoge hakken zijn leuk voor af en toe, maar ik vind het al snel 'too much'. Geef mij maar een vrouw op sneakers."

Ondanks dat Dio niet vies is van vrouwen, zal hij niet snel iets met een fan beginnen. "Ik mag graag naar ze kijken, maar met groupiegedrag heb ik niks."
Ster advertentie
Ster advertentie