Music

Hind's borst in beeld tijdens Let's Dance!

  1. Newschevron right
  2. Hind's borst in beeld tijdens Let's Dance!
Meer dan een miljoen kijkers zagen zaterdagavond zangeres Hind samen met Idols finaliste Nathalie en Glennis Grace als Dreamgirls op het podium. De zangeressen gingen zo uit hun dak dat Nathalie per ongeluk het jurkje van Hind omlaag trok waardoor haar linkerborst duidelijk in beeld kwam.
Bekijk hier de beelden!


Hind was in shock toen ze thuis kwam. "Op het moment dat het gebeurde, dacht ik dat niemand het had gezien. Het ging allemaal zo snel." De zangeres is allesbehalve blij met het voorval. "Nooit zal ik naakt poseren voor een blad. Laat staan dat dit de bedoeling was. Nee, het tonen van mijn borst hoorde zeker niet bij de act!"

Toch schaamt de zangeres zich niet. "Ik had liever gehad dat het niet was gebeurd, maar ik durf nog wel over straat hoor."

Enkele jaren geleden was er ook al een voorval waarbij miljoenen kijkers de borsten zagen van een beroemdheid. Bij een optreden tijdens de Super Bowl van 2004, kwam de tepel van zangeres Janet Jackson volledig in beeld. Bijna 150 miljoen kijkers waren getuige van dit voorval.

Bekijk hieronder beide optredens:

Nipplegate Hind Laroussi




Nipplegate Janet Jackson (op 1.19)




Bekijk hier de hele aflevering van Let's Dance!


Ster advertentie
Ster advertentie